Гласуването започна! Можете да гласувате за своите фаворити на www.codefashionawards.bg в категория “гласуване“

Кои са победителите ще разберем на 26.01.2023 на церемонията Code Fashion Awards в зала София Гранд на х-л Маринела.
За 5-та поредна година българската модна телевизия Code Fashion TV организира бляскавите награди Code Fashion Awards, на които гостите могат да присъстват само с лимитирани покани. Всички представители на модния бранш у нас ще се борят за престижната статуетка. Номинациите са в над 15 категории, сред които – модели, трендсетъри, коафьори, стилисти, гримьори, фотографи, дизайнери и брандове в различните стилове. Тази година има и нови категории, за които ще разберете повече на сайта www.codefashionawards.bg
За поредна година ВИП личности, инфлуенсъри и известни лица от българската мода и бизнес ще се съберат на едно място! Повече за събитието и как може да закупите своя ВИП куверт ще научите в социалните ни канали.

ПОВЕЧЕ ЗА ГЛАСУВАНЕТО:

Всеки потребител може да гласува свободно за всички или само за избрани категории от един IP адрес. След изпращане софтуерът блокира IP адреса на гласувалия и следи за опити за повторно гласуване. При опит за манипулация на вота през proxy сайтове, подадените гласове от подобни референти се анулират автоматично. Допълнително се следи за гласуване динамични IP адреси от една и съща мрежа на един и същи доставчик. При установяване на злоупотреба получените гласове се анулират автоматично.
Гласуването става само и единствено на : www.codefashionawards.bg