Поради големия брой новозаразени с коронавирус у нас в последните няколко дни Code Fashion Awards 2022 променя датата на събитието за 24 февруари 2022 в зала София Grand, хотел Маринела

Code Media приема с отговорност грижата за гостите и екипите на своите събития. Като създател на Code Fashion TV, както и на единствената българска здравна телевизия Code Health TV, нашата медийна група поставя на първо място грижата за здравето на всеки един човек.
С надежда, че скоро извънредната епидемична обстановка ще се подобри и на 24 февруари 2022 всички заедно ще можем да се насладим на най-класното модно събитие Code Fashion Awards.
За четвърта поредна година Code Fashion TV са подготвили бляскава церемония, модни ревюта, музикални изпълнения и невероятно преживяване по време на цялото събитие. Водещите Александра и Даниел Петканови ще ви преведат през едно впечатляващо пътуване във времето, а по време на Code Fashion Awards 2022 ще можете да видите най-известните личности от българската модна сцена.
Следете сайта и социалните ни мрежи за допълнителна информация относно куверти и покани за събитието.
А ГЛАСУВАНЕТО продължава до 15.02.2022 на сайта www.codefashionawards.bg