Наградите на българската модна телевизия Code Fashion TV по традиция обявяват дрескода за предстоящите Code Fashion Awards

Още от първите модни награди през 2018-та година Code Fashion реши да провокира своите гости да развихрят въображението си и да създадат неочаквана и впечатляваща визия за събитието.
На 20.01.2022 в зала Sofia GRAND ще се впуснем в едно модно пътуване във времето. Code Fashion Awards Time Travel е темата на модните награди. Звездното семейство Александра и Даниел Петканови ще бъдат отново водещи, а тоалетите, които ще сменят на сцената, ще ви преведат през историята на времето!
Минало, настояще и бъдеще ще се преплитат на сцената на Code Fashion Awards, а гостите на червения килим ще могат да спечелят награда за най-атрактивна визия!
Пътуване във времето – къде искате да отидете?
Изпитвате непреодолима носталгия по миналото? Влюбени сте в бунтарския дух на 60-те години? Или пък в диско ерата? Може би искате да се върнете още по-назад в историята до Мария-Антоанета? Направете го!
Може би пък настоящето е вашето време – харесвате днешните трендове, фенове сте на устойчивата мода и екстравагантните решения на XXI век? Потопете се в сегашния момент!
А може би визионерът в сърцето ви се бунтува и иска да гледа само напред – елате с модна визия от бъдещето!
5 от най-добрите визии на червения килим на Code Fashion Awards 2022 ще бъдат отличени от звездните репортери на Code Fashion TV Елица Стойчева и Златина Иванова!