Наградите на българската модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 20.01.2022 в зала Sofia Grand хотел Маринела

От 15.12.2021 до 24.02.2022 можете да гласувате за вашите фаворити в различните категории онлайн на сайта www.codefashionawards.bg.

За четвърта поредна година Code Fashion Awards ще раздата своите статуетки на бляскава церемония. Българската модна телевизия отново ще отличи най-добрите в модната индустрия – модни корици, коафьори, гримьори и стилисти, модели, както и дизайнери и брандове в различните стилове.

ВИП личности, българският моден и бизнес елит, инфлуенсъри, модели и звезди ще се съберат отново на най-бляскавото модно събитие у нас.

Ако искате да видите на живо личностите, за които сте гласували и да се срещнете с победителите на червения килим – можете да закупите вашите куверти на 0879 44 44 12.

Съвсем скоро организаторите от Code Fashion TV ще обявят и модната кауза, която ще подкрепят тази година, със съдействието на своите партньори.

Очаквайте и повече информация за дрескодът тази година, който по традиция ще бъде повече от атрактивен!

Следете всички новини на сайтовете:

www.codefashion.bg

www.codefashionawardsbg

Както и в профилите в социалните ни мрежи.

ПОВЕЧЕ ЗА ГЛАСУВАНЕТО:

Всеки потребител може да гласува свободно за всички или само за избрани категории от един IP адрес. След изпращане софтуерът блокира IP адреса на гласувалия и следи за опити за повторно гласуване. При опит за манипулация на вота през proxy сайтове, подадените гласове от подобни референти се анулират автоматично. Допълнително се следи за гласуване динамични IP адреси от една и съща мрежа на един и същи доставчик. При установяване на злоупотреба получените гласове се анулират автоматично.