Церемонията по връчването на Модните награди на Code Fashion TV се отлага за неопределен период от време, съобразявайки се с развилата се пандемична обстановка в България и по света

Code Fashion TV е социално ангажирана медия, която не може да си позволи да пренебрегва здравето на участници, партньори и гости, които биха взели участие в мащабното събитие. Предвид мерките срещу разпространението на коронавирус и напрегнатата обстановка в България и по света, екипът на българската модна телевизия, смята, че не е необходимо да се прави компромис при организирането на най-бляскавото събитие в модния календар на страната.

Ние, като организатори си запазваме правото  да раздадем престижните статуетки в едни по-добри времена за всички ни, които сме убедени, че несъмнено предстоят.

Надяваме се съвсем скоро всички ние – нашите почитатели, зрители и партньори, да можем да се съберем необезпокоявани от COVID-19 и да се насладим с пълна сила на събитието в целия му блясък.

Тази неприятна и пандемична обстановка, която направи всички нас “заложници” на COVID-19, провокира екипа на медията да стартира разработването на нов, социално ангажиран проект, в чиято основа да е здравето на хората. Във времена, в които животът ни се променя с часове заради вируси, най-ценното оставаме ние, хората и възможността да бъдем здрави. Всички вие съвсем скоро ще можете да се докоснете, до идеите ни, ценностите ни и желанието ни за промяна!

Дотогава нека си припомним акцентите от миналогодишната церемония!