fbpx
CodeFashion Awards 2020

Code Fashion Awards 2020 с бляскава церемония през ноември

На 26 ноември 2020 зала EFE на хотел Маринела ще бъде домакин на единствените по рода си модни награди на Code Fashion TV . Модният и бизнес елит на България ще се събере за трета поредна година, за да аплодира носителите на престижнага статуетка на Code Fashion Awards. Най-добрите в модната индустрия ще бъдат отличени с приза на българската модна телевизия, а гостите на събитието ще могат да сe насладят на ексклузивни модни ревюта на български и световни брандове, бляскави музикални пърформънси и много изненади от партньорите и организаторите. За трета поредна година Code Fashion TV ще награди модни корици,дизайнери, модели, коафьори, гримьори, инфлуенсъри, стилисти и представители на модния бранш в над 15 категории.
Водещи на събитието ще са първото лице на Code Fashion TV Александра Богданска – Петканова и Даниел Петканов, а на червения килим интервюта от гости и победители ще вземат звездните репортерки на медията Елица Стойчева и Златина Иванова.
С емблематичния дрес код Черно и Диаманти, зала ЕФЕ на хотел Маринела ще заблести със стотици ВИП гости, звезди и инфлуенсъри.
За повече информация следете:

facebook – CodeFashion Awards
instagram – CodeFashion Awards