Номинации с много нови лица на Code Fashion Awards 2024

На 15 февруари 2024 Code Fashion Awards ще се проведат за 6-та поредна година

Българската модна телевизия Code Fashion TV ще отличи най-добрите дизайнери, марки, проекти, модели, гримьори, фризьори и стилисти за изминалата 2023. Тази година наградите ще представят много нови и атрактивни лица в своите номинации. По световните модни тенденции церемонията ще отличи и талантливите лица в LGBTQ+ обществото, които имат сериозен принос в модата у нас и по света. Бляскавото събитие с дрескод Черно и Блясък ще се проведе в tENTa – новата ивент локация на столицата. Бизнес и моден елит, звезди, инфлуенсъри и VIP личности ще се съберат за гала церемонията, която вече 6 години присъжда бляскавите си статуетки на най-заслужилите.


Водещи на събитието ще са Маги Сидерова и Виктор Стоянов.


Номинациите вече са факт, а гласуването е активно до 5.02.2024 на сайта codefashionawards.bg. Можете да дадете своя глас за вашите фаворити в различните категории, като от един IP адрес могат да гласуват до 5 различни устройства.
Можете да станете част от бляскавото събитие Code Fashion Awards 2024 – ВИП кувертите и билетите за коктейлна зона за вече в продажба.

За повече информация и закупуване: +359 879 444 412
Във видеото можете да си припомните най-бляскавите моменти от церемонията през 2023:

Related Posts